Bescherm je kappersstoel met disposable en herbruikbare oplossingen van Trends4beauty!

Een algemeen probleem in de kapperswereld: Je kappersstoel past perfect in de inrichting van jouw salon maar naarmate de kappersstoelen in gebruik zijn komen er beschadigingen, vuil of chemicaliën van bijvoorbeeld haarverf terecht op jouw kappersstoelen die ook nog eens moeilijk verwijderbare vlekken achterlaten.
 

Voorkom vlekken aan jouw kappersstoel doormiddel van Disposables:

Disposables zijn wegwerpartikelen voor eenmalig gebruik die makkelijk en snel toepasbaar zijn om beschadigingen, vuil en chemicaliën te voorkomen aan kappersstoelen en barberstoelen. Ze zijn verkrijgbaar op rol die je zelf makkelijk kunt afknippen of scheuren voor bijvoorbeeld armleuningen of loszittende hoofdsteunen. Ook zijn er speciale rugleuning hoezen verkrijgbaar die transparant en universeel zijn om jouw kappersstoel te beschermen. Transparante hoezen zijn ideaal voor het behouden van de look en uitstraling van jouw stoel.

Voorkom vlekken en beschadigingen doormiddel van herbruikbare rugleuning hoezen:

Een ongelukje is zo gemaakt, daardoor zijn er ook blijvende en herbruikbare oplossingen om de rugleuning van jouw kappersstoel optimaal te beschermen. De beschermhoes gemaakt uit PVC is dan ook van dikkere en sterkere kwaliteit als de disposable oplossingen. Het enige nadeel die er kan zijn is dat deze iets minder transparant is ten opzichte van de disposable uitvoering. Je krijgt hiervoor wel de beste bescherming voor jouw kappersstoel voor terug. Deze beschermhoes is na de behandeling dan ook makkelijk afneembaar en schoon te maken.

Koop met staffelprijzen:

Om de producten zo voordelig mogelijk te kunnen aanbieden werken wij met staffelprijzen. Deze zijn te vinden bij de producten zelf onder het kopje staffelprijzen.
Zo heb je altijd de beste deal bij de aankoop van meerdere aantallen.