Over Dear Beard multi active shampoo

Bij binnenkomst van producten zien we natuurlijk de mooiste product omschrijvingen van de fabrikanten. En natuurlijk is hun product DE beste op de markt.
In dit item gaan we in op de multi active shampoo van Dear Beard en onze ervaringen met dit product.

Gebruik.

De Multi Active shampoo verzorgt het hoofdhaar maar tegelijkertijd ook de hoofdhuid, ideaal voor een droge of geirriteerde hoofdhuid.
Door het gebruik van oliën en de 2 in 1 werking is het dan ook geen shampoo die met een klein beetje product een massa aan schuim creert.
De shampoo even schudden en de gewenste hoeveelheid aanbrengen op de handpalm. Hierna inmasseren en 30 seconden in laten werken is voldoende om een optimaal resultaat te creeren.

Resultaat.

Het resultaat is dan ook beter dan verwacht voor deze prijs/kwaliteit verhouding. Het haar blijft een milde verfrissende geur houden en je merkt dat de oliën zijn werk hebben gedaan. Vooral als je van je gezicht naar de hoofdhuid gaat merk je de natuurlijke oliën op zonder dat dit invloed heeft op het haar. Bij andere producten merkten we weleens vettig haar of dat de olie daarop achterbleef. Dat is bij deze variant niet het geval, de 2 in 1 benaming klopt dan ook. Voor iemand met schilfers raden wij aan het product 2x in de week te gebruiken om een optimaal resultaat te behalen.

Geur.

Waar de geuren van de pomade, fiber paste en texture clay één van de beteren zijn op de markt was de eerste impressie van de shampoo anders. Mijn persoonlijke voorkeur qua geur ligt niet bij Lemongrass of Tea Tree, al is dit natuurlijk voor iedereen anders. Dit product bestaat dan ook uit 96% uit natuurlijke ingrediënten en met toevoegingen van tea tree en Lemongrass kun je een bepaalde geur verwachten. Bij het tweede gebruik kon ik de geur en de ingrediënten meer waarderen omdat het resultaat van Tea Tree en Lemongrass moeilijk te evenaren zijn met soortelijke producten.

Via onderstaande link komt u bij onze Dear Beard producten en de multi active shampoo.

Dear Beard producten
 

Samenvatting

  • De punten waar Dear Beard voor staat, het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en de samenhang met de natuur klopt in dit product.
 
  • De benaming van multi klopt ook, hierdoor zal er echter minder schuim ontstaan dan bij gewone shampoos door het gebruik van oliën.
 
  • De geur van tea tree en Lemongrass zijn duidelijk aanwezig, de voordelen van tea tree zijn zeer goed bij het resultaat en dat maakt het product juist zeer sterk tegen irritaties van de hoofdhuid. Voor een kapper is de belangrijkste reden dat tea tree ontstekingsremmend is en voor langere tijd resultaten geeft.
  Robin & Sharon     02-04-2021 17:03     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.