Over Trends4beauty

In deze blog willen wij u kennis laten maken met Trends4beauty maar ook met ons persoonlijk.


Sharon:
Als jong meisje had ik de droom om kapster te worden. Mijn zus haar haren waren dan ook regelmatig het slachtoffer van oefenen met allerlei haarstylen. Ik schreef me in voor een BBL opleiding, en Ik kreeg een proefperiode bij een kapsalon. Na enkele jaren in de kapperswereld kreeg ik eczeem wat uiteindelijk heeft geleid tot het stoppen van mijn werkzaamheden. Nooit is mijn passie voor haar weg gegaan en ben ik altijd blijven zoeken naar andere manieren om toch iets te kunnen doen.  Bij Trends4beauty kan ik betrokken blijven in de wereld van de kappers en barbers, natuurlijk op een andere manier maar wel met dezelfde passie!

Robin:
Na een periode in de retail als vestigingsmanager kwam er abrupt een einde door een aanrijding en corona. Bij de opkomst van de barbershops en de unieke beleving die er wordt gegeven (en af en toe een lekker drankje) voelde ik mij gelijk thuis in deze "vernieuwde" wereld. Mijn familie achtergrond beslaat de gehele beauty wereld maar het stukje kappers en barbers miste hierin nog, tot Trends4beauty!

Wat zijn de verwachtingen?
Onze producten komen uit eigen voorraad, waardoor we ze zelf kunnen testen en zien.
Dat klinkt heel simpel, maar een Italiaans merk als Dear Beard komt in Nederland niet veel voor. Door onze achtergrond kunnen we de producten zelf testen op kwaliteit en gebruiksgemak en kunnen we 100% achter onze producten staan. Tegelijkertijd onderscheiden we ons door niet dezelfde producten aan te bieden als andere groothandels. Onze "Unieke" producten.

Eigen productie van artikelen.
In ons assortiment zijn altijd producten te vinden die door ons ontworpen en geproduceerd zijn, neem bijvoorbeeld onze decoratie artikelen en *made by trends4beauty* artikelen.
We kunnen niet alleen uniek blijven met artikelen zoals Dear Beard, andere winkels zullen immers snel volgen.
Door de toevoegingen van decoratie artikelen zult u altijd producten blijven tegenkomen die uniek zijn en door ons gemaakt waardoor u altijd de laatste "trends" gaat tegenkomen bij Trends4beauty!

Trends4beauty, Unieke Trends voor uw salon!
  Robin & Sharon     19-03-2021 15:21     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.