Trustmark webshop

Complete baardverf set

Klaar met grijze haren in je baard? Of ben je op zoek naar een nieuwe look voor je baard en snor? Koop jouw baardverf bij Trends4beauty. De sets worden compleet geleverd en er zijn geen extra accessoires nodig. Geschikt voor elke badkamer en makkelijk in gebruik. 

Grijze baardharen zijn verleden tijd

Baardverf is permanent, en grijze haren zullen enkel terugkomen bij nieuwe aangroei. De Grey off producten van Cameleo men worden geleverd inclusief handschoen en de kleuring werkt binnen 5 minuten. Ga je voor zwarte, bruine, donkerbruin of lichtbruine baardkleuring?

Op zoek naar baard producten?

Bij Trends4beauty hebben wij een divers aanbod aan baard producten voor het verzorgen, stylen en onderhouden van de perfecte baard. Zo kun je de baard optymaal hydrateren en in optimale gezondheid houden met een baard shampoo of conditioner na het gebruik van baardverf. Neem gerust een kijkje tussen ons mooie aanbod van baard producten.
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Cameleo men - baardverf - Donkerbruin

Ga je voor een nieuwe look of wil je af van grijze baardharen? Verf je baard donkerbruin met de producten van Cameleo men.

2,98

excl. btw

3,61

incl. btw
visibility
shopping_cart

Cameleo men - baardverf - Lichtbruin

Ga je voor een nieuwe look of wil je af van grijze baardharen? Verf je baard lichtbruin met de producten van Cameleo men.

2,98

excl. btw

3,61

incl. btw
visibility
shopping_cart

Cameleo men - baardverf - Medium bruin

Ga je voor een nieuwe look of wil je af van grijze baardharen? Verf je baard bruin met de producten van Cameleo men.

2,98

excl. btw

3,61

incl. btw
visibility
shopping_cart

Cameleo men - baardverf - Zwart

Ga je voor een nieuwe look of wil je af van grijze baardharen? Verf je baard zwart met de producten van Cameleo men.

2,98

excl. btw

3,61

incl. btw
visibility
shopping_cart

Donegal - Haarverf kwast medium

Stabiele haarverf kwast van het merk Donegal. Gemaakt van kunststof.

0,90

excl. btw

1,09

incl. btw
visibility
shopping_cart

Donegal - Haarverf kwast met kam en haaknaald

Handige 3in1 oplossing van het merk Donegal. Verfkwast met kam en haaknaald voor highlights.

1,49

excl. btw

1,80

incl. btw
visibility
shopping_cart

Joanna - Haarverf 3in1 - Voor haar, baard en snor - 60gr

Permanente haarverf van het merk Joanna. 3in1 formule voor haar, baard en snor.

4,49

excl. btw

5,43

incl. btw

Waarschuwingen met betrekking tot haarkleuringen

In Nederland gelden algemene en wettelijke waarschuwingen met betrekking tot haarkleuringen. Wanneer deze waarchuwingen niet in de Nederlandse taal aanwezig zijn op de verpakking dienen deze losstaand bijgeleverd te worden in de Nederlandse taal. Hieronder enkele waarschuwingen die ook gelden op onze baardverf producten.

Algemene waarschuwingen

Haarkleurstoffen kunnen ernstige allergische reacties veroorzaken. Tijdelijke tatoeages met zwarte henna kunnen leiden tot een verhoogd risico op een allergische reactie. Lees de gebruiksaanwijzing en waarschuwingen. Voer 48 uur voor elk gebruik van een haarkleuring een gevoeligheidstest uit, ook als je vroeger al een haarkleuringsproduct van dit of een ander merk hebt gebruikt. Contact met je ogen vermijden. Bij contact met je ogen onmiddellijk uitspoelen met overvloedig water. Na het aanbrengen je haar goed spoelen. Bijgevoegde handschoenen dragen. Koel en donker bewaren. Dit product is niet bestemd voor gebruik bij personen jonger dan 16 jaar. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Kleur je haar, baard of snor niet wanneer:

In geval van uitslag in het gezicht of een gevoelige, geïrriteerde of beschadigde hoofdhuid. In geval van een eerdere reactie na een haarkleuring. In geval van een eerdere reactie na een tijdelijke tatoeage met zwarte henna. In deze gevallen moet een arts geraadpleegd worden vóór een haarkleuring te gebruiken. Niet gebruiken voor het verven van wimpers of wenkbrauwen. Dit kan blindheid veroorzaken. Niet gebruiken als het haar met henna of metaalzouten is gekleurd of met een product werd behandeld dat stapsgewijs de natuurlijke haarkleur weer aanneemt. Haarkleuring is niet geschikt voor haar dat sterk geblondeerd, gebleekt, beschadigd of recent gepermanent is.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.