Shop uw professionele kappersbenodigdheden online bij Trends4beauty!

Doormiddel van een speciaal samengesteld assortiment kunnnen wij kapperszaken, barbershops en particulieren voorzien van professionele merken en producten. Enkele voorbeelden hiervan zijn de bekende merken Denman en Efalock Professional. Neem een kijkje tussen onze kammen, borstels, tassen, elektronica en andere aanverwante kappersbenodigdheden. Naast de Nederlandse merken importeren wij ook Europees bekende merken tegen scherpe prijzen

Kappersproducten afhalen

Alle getoonde producten op onze website zijn direct uit eigen voorraad leverbaar en zijn over het algemeen binnen 1-2 werkdagen bij u geleverd met Postnl. Heeft u haast met een product of woont u in de omgeving? Neem voor uw bestelling contact op via Whatsapp. U kunt de producten vervolgens ophalen of wij komen de producten brengen in Almelo en omgeving.
 
Uw kappersbenodigdheden shopt u veilig en vertrouwd met:


Kappersinrichting en maatwerk

Wij voorzien kapperszaken en barbershops ook van meubelen, werkwagens, stoelen en wasunits. Door de specifieke wensen van de klant te achterhalen leveren wij dit als maatwerk. Tegenwoordig zijn meubelen op maat te maken waardoor een stoel al in 10 soorten kleuren geleverd worden. Dit samen met opties als een massage systeem in een wasunit of zelfs een shiatsu massage maakt het voor ons belangrijk om de wensen vooraf te bespreken. Enkele voorbeelden zijn op onze kappersinrichting pagina te zien.


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies