Verzenden en retouren.

Verzenden:
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. 
De verzendkosten bedragen binnen Nederland: 
€ 5.95 exclusief btw voor bestellingen onder de € 100,- exclusief btw.
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,- exclusief btw.

De verzendkosten naar België en Duitsland bedragen:
€ 9.95 exclusief btw voor bestellingen onder de € 100,- exclusief btw.
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,- exclusief btw.

Levering verloopt via de pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retouren/Herroepingsrecht.
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@trends4beauty.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Uitzonderingen.
Verzegelde producten kunt u niet bij ons retourneren indien de zegel verbroken is.
In ons assortiment bieden wij verbruiksartikelen aan voor kappers en barbershops, deze artikelen worden verzegeld geleverd en kunnen derhalve zonder zegel niet retour genomen worden. Verbruiksartikelen bij Trends4beaty zijn o.a. Shampoo, Wax, Olie en aanverwante artikelen die van vloeistof voorzien zijn en derhalve verzegeld geleverd worden.

Algemene voorwaarden.
Tevens verwijzen wij u graag door naar onze algemene voorwaarden (klik hier) voor overige informatie met betrekking tot garantie/verzenden en retourneren van producten die zijn aangekocht via Trends4beauty.

Overig.
Heeft u een vraag of opmerking over onze verzenden en retour pagina?
Misschien staat uw vraag of opmerking op onze FAQ pagina (klik hier)

Niet gevonden wat u zocht?
U kunt ons bereiken via email op info@trends4beauty.nl 
Telefonisch/Whatsapp op telefoonnummer 0628276411
Via ons contactformulier (klik hier)