Over Trends4beauty.nl

Over ons: wie zijn wij en wat doen wij

“Het is goed om anders te zijn.” Is eigenlijk de beste quote achter Trends4beauty.nl. Geen standaard assortiment, geen alledaagse merken uit de kapperswereld maar juist de import en export van ''onbekende'' merken maken Trends4beauty zo spannend! En met onbekende merken bedoelen we Europese merken zoals het  Duitse kappersmerk Efalock Professional die buiten Nederland al naam hebben gemaakt met hun professionele producten. Of neem Delia cosmetics, in Polen één van de grootste spelers op cosmetica gebied met jarenlange ervaring en award winnende producten.
 

De mensen achter Trends4beauty.nl

Sharon:
Als jong meisje had ik de droom om kapster te worden. De haren van bekenden waren dan ook regelmatig het slachtoffer van oefenen met allerlei haarstylen. Ik schreef me in voor een BBL opleiding, en kreeg een proefperiode bij een kapsalon. Na enkele jaren in de kapperswereld kreeg ik eczeem wat uiteindelijk heeft geleid tot het stoppen van mijn werkzaamheden. Nooit is mijn passie voor haar weg gegaan en ben ik altijd blijven zoeken naar andere manieren om toch iets te kunnen doen. Bij Trends4beauty kan ik betrokken blijven in de wereld van de kappers, natuurlijk op een andere manier maar wel met dezelfde passie!

Robin:
Na een periode in de retail als vestigingsmanager kwam er abrupt een einde door een aanrijding en corona. Bij de opkomst van de barbershops en de unieke beleving die er wordt gegeven (en af en toe een lekker drankje) voelde ik mij gelijk thuis in deze "vernieuwde" wereld. Mijn familie achtergrond beslaat de gehele beauty wereld maar het stukje kappers en barbers miste hierin nog, tot Trends4beauty.nl!

 
Robin en Sharon, eigenaar Trends4beauty.nl

Van oprichting in 2019 tot uitbreiding in 2023-2024

Sinds het begin van trends4beauty in 2019 hebben we al vele merken en producten voorbij zien komen en is ons bedrijf gegroeid met ups en downs. Waar wij zakelijke klanten voorzien van kappersinrichting en decoratie materialen voorzien wij de particuliere markt vooral van baard producten. Bij de groei zijn wij actief geraakt op meerdere platformen en verkoopkanalen. De producten importeren en exporteren wij zelf waardoor alles uit eigen voorraad leverbaar is, een belangrijke kernwaarde voor Trends4beauty maar ook voor de klant en de beloofde levertijd. In 2023-2024 is ons assortiment uitgebreid met diverse beauty producten zoals make-up en parfum evenals een groot assortiment aan nagelproducten zoals gellak, nail art en aanverwante nagel artikelen. Nu kun je voor het complete beauty pakket terecht bij Trends4beauty.nl.

Merken en producten:

Wij testen alle producten zelf en binnen ons netwerk van aangesloten kappers met als uitgangspunt de prijs-kwaliteit verhouding. of het nou om een A-merk gaat of over een minder bekend merk in Nederland, het gaat uiteindelijk om het eindresultaat.
 

Magazijn, import en export.

Wij houden ons bezig met de import en export van producten binnen Europa en verkopen in Nederland, Duitsland en België. Wegens een uitbreiding werken wij nu vanuit een lokaal magazijn in Almelo, waar wij helaas geen klanten mogen ontvangen. Producten kunnen overigens gewoon afgehaald worden na overleg via mail, whatsapp of telefonisch. Op uitzonderingen na zijn wij op maandag t/m vrijdag bereikbaar voor het afhalen van producten. Zo kun je een gellak kleur eerst bekijken, een product eerst testen of informatie inwinnen voor het overgaan tot aankoop.

De voordelen van Trends4beauty.nl

 Aangesloten bij WebwinkelKeur.
 Alle producten uit eigen voorraad!
 Op werkdagen voor 15.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden.
 Betaal met o.a. IDEAL, Klarna, Visa of MasterCard.
 Kies uit PostNL of DHL.
✓ Gratis verzending bij besteding vanaf €100,-
 Verzenden naar Nederland, België en Duitsland.
 Shop online of haal op afspraak af in Almelo.