Over Kappersgroothandel Trends4beauty.nl

“Het is goed om anders te zijn.” Is eigenlijk de beste quote achter Trends4beauty.nl. Geen standaard assortiment, geen alledaagse merken uit de kapperswereld maar juist de import en export van ''onbekende'' merken maken Trends4beauty zo spannend! 


De mensen achter Trends4beauty.nl

Sharon:
Als jong meisje had ik de droom om kapster te worden. Mijn zus haar haren waren dan ook regelmatig het slachtoffer van oefenen met allerlei haarstylen. Ik schreef me in voor een BBL opleiding, en kreeg een proefperiode bij een kapsalon. Na enkele jaren in de kapperswereld kreeg ik eczeem wat uiteindelijk heeft geleid tot het stoppen van mijn werkzaamheden. Nooit is mijn passie voor haar weg gegaan en ben ik altijd blijven zoeken naar andere manieren om toch iets te kunnen doen.  Bij Trends4beauty kan ik betrokken blijven in de wereld van de kappers en barbers, natuurlijk op een andere manier maar wel met dezelfde passie!

Robin:
Na een periode in de retail als vestigingsmanager kwam er abrupt een einde door een aanrijding en corona. Bij de opkomst van de barbershops en de unieke beleving die er wordt gegeven (en af en toe een lekker drankje) voelde ik mij gelijk thuis in deze "vernieuwde" wereld. Mijn familie achtergrond beslaat de gehele beauty wereld maar het stukje kappers en barbers miste hierin nog, tot Trends4beauty.nl!


Het bedrijf:

Sinds het begin van trends4beauty in 2019 hebben we al vele merken en producten voorbij zien komen en is ons bedrijf gegroeid met ups en downs. Waar wij zakelijke klanten voorzien van kappersinrichting en decoratie materiaal voorzien wij de particuliere markt vooral van baard producten. Bij de groei zijn wij actief geraakt op meerdere platformen en verkoopkanalen. De producten importeren en exporteren wij zelf waardoor alles uit eigen voorraad leverbaar is, een belangrijke kernwaarde voor Trends4beauty maar ook voor de klant en de beloofde levertijd.

Merken en producten:

Wij testen alle producten zelf en binnen ons netwerk van aangesloten kappers met als uitgangspunt de prijs-kwaliteit verhouding. of het nou om een A-merk gaat of over een minder bekend merk in Nederland, het gaat uiteindelijk om het eindresultaat.

Magazijn, import en export.

Wij houden ons bezig met de import en export van producten binnen Europa en verkopen momenteel in Nederland, Duitsland en België. Wegens een uitbreiding werken wij nu vanuit een lokaal magazijn in Almelo, waar wij helaas geen klanten mogen ontvangen. Producten kunnen overigens gewoon afgehaald worden in overleg via mail, whatsapp of telefonisch.

Wat kunnen wij bieden?