De krullenkapper van Almelo en omgeving.

Wat is een krullenkapper?

Waar de meeste kapsalons krullend haar hetzelfde knippen als stijl haar, is een krullenkapper gespecialiseerd in krullend haar. Krullend haar heeft specifieke aandacht nodig in zowel kniptechniek als in het gebruik van producten.

" Eindelijk iemand die mijn krullen goed kan knippen en verzorgen " " Ik wist niet eens dat ik ZÓ veel krullen had" " WOW, zijn dit echt mijn krullen "een aantal opmerkingen die ik regelmatig hoor.

De krullenspecialist van Almelo!

Als echte krullenspecialist zorg ik ( Vera ) er voor dat je krulhaar een goede verzorging krijgt met de producten die passen bij jouw type haar en dat de lucht op de juiste plekken in je kapsel worden geknipt, om zo de optimale krul/slag eruit te halen." Mijn haar word altijd veel te kort geknipt en elke keer als ik naar de kapper ga halen ze er weer veel te veel van af " hoor ik mijn klanten vaak zeggen. Castle of Curls zorgt ervoor dat je het minder vaak hoeft te knippen en dat het haar zo lang mogelijk in lengte blijft, maar toch gezond is. Als je vervolgens aan de slag gaat met CG (friendly) producten zul je zien dat je het haar veel langer en mooier kunt laten groeien.
 

Techniek en verzorging van krullen.

Wij maken gebruik van de CC1 krulknip techniek! Deze techniek is in 2019 ontwikkeld en wordt al door vele krullenkappers in Nederland toegepast. Bij deze techniek wordt het haar eerst gewassen en verzorgd waarna het nat wordt geknipt. Ook wordt het haar verticaal geknipt waardoor er volume in de krullen wordt gecreëerd. Met alleen een goede knipbeurt ben je er nog niet, want de juiste verzorging routine is minstens zo belangrijk. Tijdens een behandeling krijg je alle tools aangereikt om ook thuis het aller beste uit je krullen te kunnen halen in zowel styling als verzorging.
 

Kapsalon Castle of Curls, de Krullenkapper van Almelo en omgeving.

Wanneer je bij mij in de kapperstoel zit, vind ik het erg belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat er een relaxte sfeer is. Na een behandeling is het mijn doel om je stralend en zelfverzekerd de deur uit te laten gaan. Wanneer de klant blij is ben ik natuurlijk ook net zo blij! Het doet me erg goed om iemand zo gelukkig te zien.
In de salon zijn merendeels vrouwen met krullies die een afspraak maken, maar ook mannen & kinderen zijn van harte welkom om hun krullen een boost te laten geven. Draag je een hoofddoek en zit daaronder een mooie bos met krullen? dan is de Castle of Curls salon 100% geschikt om te bezoeken. De ruimte is binnenshuis en helemaal afgeschermd.

Heb je al helemaal zin gekregen in een heerlijke krullen behandeling? Bekijk onze Instagram vol gave content en knipvoorbeelden. Overtuigd? Plan dan zeker een afspraak in via de website van Castle of Curls, de krullenspecialist van Almelo.

Hopelijk tot snel!

Liefs,
Vera
www.castleofcurls.nl

      10-11-2021 19:04     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.